Selecteer een pagina

Het lekkerste viergangen-pakket van alkmaar is nú te koop

Vier toprestaurants in Alkmaar bundelen hun krachten om jou een culinaire thuiservaring te geven. Zet met gemak een heerlijk viergangenmenu op tafel én steun vier lokale restaurants.
Bekijk het pakket

Culinair Verwenpakket Alkmaar

Voor slechts € 79,50 per tweepersoons pakket (€ 39,75 p.p.) ontvang je een culinair viergangenmenu én een fles bijpassende wijn.

Ook hebben we eenpersoons pakketten, zonder wijn, voor slechts € 37,50.

Elke week is er een nieuw Culinair Verwenpakket Alkmaar. Op vrijdag af te halen of bezorgd, in een beperkte hoeveelheid verkrijgbaar.

Culinair Verwenpakket

Vier topzaken in één verwenpakket

Vier van de beste restaurants van Alkmaar maken elk 1 gang. Geniet in één viergangenmaaltijd van de kookkunsten van Fernando’s, ’t Fnidsen, De Twee Vrienden en ’t Stokpaardje.

(Bijna) geen kookervaring nodig

Met duidelijke instructies van de chefkoks zorg je met minimale inzet voor een maximaal resultaat. Het meeste werk is al gedaan, dus binnen een paar minuten zet je een maaltijd van topniveau op tafel.

Geniet van kwaliteit

Laat je tafelgenoten genieten van een heerlijke avond met de mooiste gerechtjes en bijpassende wijnen. Of je nu met z’n tweeën bent of dinergasten hebt.

Je hoeft niet de hele dag in de keuken te staan, maar legt thuis je gasten in de watten met een topdiner van vier van de beste chefs van Alkmaar.

Support your locals

Bestel een Culinair Verwenpakket en geniet niet alleen zélf, maar help bovendien vier restaurants door de crisis. #supportyourlocal

geniet mee

Bestellen

Bestel gemakkelijk via deze site.

Bezorgen/afhalen

Vrijdagmiddag of -avond

Contact

Telefoonnummer

06 23 43 68 78

Shopping Cart
There are no products in the cart!
Total
0,00